За поръчки: +359 885 90 11 50 | kafeavtomatt@gmail.com
Клавиатура Cristallo 400 за кафеавтомат Saeco

Клавиатура Cristallo 400 за кафеавтомат Saeco

Оценка: 0 - 0 гласа
160.00 лв.

Описание:


Може да харесате и:

Клавиатура Антерес тесен ред

Клавиатура Антерес тесен ред

150.00 лв.

Клавиатура Антарес широк ред

Клавиатура Антарес широк ред

150.00 лв.

Клавиатура Bianchi Antares

Клавиатура Bianchi Antares

150.00 лв.