За поръчки: +359 885 90 11 50 | kafeavtomatt@gmail.com

Клавиатури за кафеавтомати

Клавиатура Антарес широк ред

Клавиатура Антарес широк ред

150.00 лв.

Клавиатура Антерес тесен ред

Клавиатура Антерес тесен ред

150.00 лв.

Клавиатура за Saeco Diamante

Клавиатура за Saeco Diamante

150.00 лв.

Клавиатура за Saeco Кварцо 700 Груп 700 Ню

Клавиатура за Saeco Кварцо 700 Груп 700 Ню

180.00 лв.

Клавиатура за Saeco Кристало 400

Клавиатура за Saeco Кристало 400

160.00 лв.

Клавиатура за Zanussi Брио

Клавиатура за Zanussi Брио

50.00 лв.

Клавиатура за Бианчи Ерос / Саеко Груп

Клавиатура за Бианчи Ерос / Саеко Груп

180.00 лв.

Клавиатура за кафеавтомат Group 700 Saeco

Клавиатура за кафеавтомат Group 700 Saeco

165.00 лв.

Клавиатура за кафеавтомат Pegaso Bianchi

Клавиатура за кафеавтомат Pegaso Bianchi

100.00 лв.

Клавиатура за кафеавтомат груп 700, Saeco

Клавиатура за кафеавтомат груп 700, Saeco

165.00 лв.

Клавиатура за Флай Макс 300 306

Клавиатура за Флай Макс 300 306

20.00 лв.