За поръчки: +359 885 90 11 50 | kafeavtomatt@gmail.com

Кафе

Капсула Бианко & Неро - Кафе

Капсула Бианко & Неро - Кафе

0.40 лв.

Баристо Крема Кафе на зърна 1кг.

Баристо Крема Кафе на зърна 1кг.

12.90 лв.

Баристо разтворимо кафе 0.200гр.

Баристо разтворимо кафе 0.200гр.

7.00 лв.

Баристо Росо Вендинг Кафе на зърна 1кг.

Баристо Росо Вендинг Кафе на зърна 1кг.

11.50 лв.

Баристо Специале Кафе на зърна 1кг.

Баристо Специале Кафе на зърна 1кг.

13.50 лв.

Кафе Елиа Червена - Кафе на зърна 1 кг

Кафе Елиа Червена - Кафе на зърна 1 кг

9.80 лв.

Кафе Елиа Черна - Кафе на зърна 1 кг

Кафе Елиа Черна - Кафе на зърна 1 кг

10.90 лв.

Разтворимо 3 в 1 - 1кг.

Разтворимо 3 в 1 - 1кг.

11.20 лв.

Разтворимо кафе Максуел Хаус 0.500гр.

Разтворимо кафе Максуел Хаус 0.500гр.

22.00 лв.