За поръчки: +359 885 90 11 50 | kafeavtomatt@gmail.com
Баристо Росо Вендинг Кафе на зърна 1кг.

Баристо Росо Вендинг Кафе на зърна 1кг.

Оценка: 0 - 0 гласа
11.50 лв.

Описание:Може да харесате и:

Баристо Специале Кафе на зърна 1кг.

Баристо Специале Кафе на зърна 1кг.

13.50 лв.

Баристо Крема Кафе на зърна 1кг.

Баристо Крема Кафе на зърна 1кг.

12.90 лв.

Баристо разтворимо кафе 0.200гр.

Баристо разтворимо кафе 0.200гр.

7.00 лв.

Разтворимо кафе Максуел Хаус 0.500гр.

Разтворимо кафе Максуел Хаус 0.500гр.

22.00 лв.