За поръчки: +359 885 90 11 50 | kafeavtomatt@gmail.com
Кафе Бианко & Неро Оро крема - Кафе на зърна 1 кг

Кафе Бианко & Неро Оро крема - Кафе на зърна 1 кг

Оценка: 2.50 - 2 гласа
12.50 лв.

Описание:Може да харесате и:

Баристо Специале Кафе на зърна 1кг.

Баристо Специале Кафе на зърна 1кг.

13.50 лв.

Баристо Крема Кафе на зърна 1кг.

Баристо Крема Кафе на зърна 1кг.

12.90 лв.

Баристо Росо Вендинг Кафе на зърна 1кг.

Баристо Росо Вендинг Кафе на зърна 1кг.

11.50 лв.

Баристо разтворимо кафе 0.200гр.

Баристо разтворимо кафе 0.200гр.

7.00 лв.