За поръчки: +359 885 90 11 50 | kafeavtomatt@gmail.com

Консумативи за кафеавтомати

Чаши картон Баристо

Чаши картон Баристо

3.30 лв.

Чаши картон Бианко & Неро

Чаши картон Бианко & Неро

3.30 лв.

Чаши картон универсален бранд

Чаши картон универсален бранд

3.30 лв.

Чаши картон универсален бранд 7.5

Чаши картон универсален бранд 7.5

3.95 лв.

Чаши пластмасови Бибо

Чаши пластмасови Бибо

2.25 лв.

Чаши пластмасови плътни

Чаши пластмасови плътни

1.50 лв.

Чаши термо

Чаши термо

2.20 лв.

Чеши пластмасови оранжев Exper coveris

Чеши пластмасови оранжев Exper coveris

2.50 лв.

Шоколад на прах

Шоколад на прах

8.50 лв.

Капсула Бианко & Неро - Кафе

Капсула Бианко & Неро - Кафе

0.40 лв.

Баристо Крема Кафе на зърна 1кг.

Баристо Крема Кафе на зърна 1кг.

12.90 лв.

Баристо разтворимо кафе 0.200гр.

Баристо разтворимо кафе 0.200гр.

7.00 лв.

Баристо Росо Вендинг Кафе на зърна 1кг.

Баристо Росо Вендинг Кафе на зърна 1кг.

11.50 лв.

Баристо Специале Кафе на зърна 1кг.

Баристо Специале Кафе на зърна 1кг.

13.50 лв.

Кафе Елиа Червена - Кафе на зърна 1 кг

Кафе Елиа Червена - Кафе на зърна 1 кг

9.80 лв.